Urban Sketching: Hekslootpolder

Prima weer vandaag om naar buiten te gaan en mijn spullen voor het buiten schetsen uit te proberen. Samen met Erika aan de wandel en onderweg gestopt zodat ik even een schets kon maken. Toch wel een hele andere belevenis dan het binnen schetsen met de VitrualSketch groep. De indrukken die je krijgt zijn veel intensiever tijdens het tekenen. Daardoor werd mijn schets wat drukker dan ik van tevoren had bedacht. Ook kwam ik er achter dat ik mij op een aantal zaken nog flink moet oefenen zoals het tekenen van pony’s, trouwens van allerlei dieren eigenlijk. Maar goed, al doende leert men zeggen ze… šŸ˜‰

Het was erg leuk en ik ga snel weer naar buiten om te schetsen!

Gear: Sakura Pigma Micron fineliners + brush, Sakura Koi Colour brushes, Tombow brushpen, Rembrandt water colour, Canson 300gr/m paper A5.

Delen:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.