Webshop info

Een aantal van mijn schetsen, tekeningen en schilderijtjes is te koop in mijn webshop.Het gaat hierbij om het originele werk (tenzij duidelijk anders vermeld), geen kopie, scan, reproductie of afdruk. Je hebt dan een een uniek werk, oplage 1, van Hans van Leuven in huis, wie wil dat nou niet?! 😛

Omdat ik alles liever zelf hou moet er wel een redelijk bedrag voor worden neergelegd wil ik er afstand van doen. 😉

Een tekening, schets of schilderij wordt in een stevig doosje verzonden dat door de brievenbus past. In het doosje wordt het werk in plastic verpakt omdat ik veel gebruik maak van waterverf en dat mag natuurlijk niet nat worden want dan, tsja, is het werk ineens heel anders dan oorspronkelijk bedoelt…

Een lijstje zal je er zelf voor moeten regelen, om diverse praktische redenen. De afmetingen staan altijd vermeld bij het werk.

Voorlopig verkoop ik via de shop uitsluitend aan personen met een Nederlands adres. Woont u in het buitenland en wilt u een werk aanschaffen neem dan even contact op via info@hansvanleuven.nl…… zodat we eventuele mogelijkheden kunnen bespreken.

P.S. Zie je een tekening/schilderij die je graag zou willen kopen maar hij staat niet in de webshop? Mail me even, zie hieronder.

Vragen? Stuur een mailtje naar info@hansvanleuven.nl…….

Omdat ik meedoe aan de Kleine Ondernemers Regeling wordt er geen BTW aan u berekend.

Newsletter Powered By : XYZScripts.com